Wednesday, June 17, 2009

PT 5297

PT 5297 Jalan BBN 9/1E,
Desa Anggerik,
71800 Bandar Baru Nilai,
Nilai, NS.


Setelah duduk di Nilai selama hampir 10 tahun, rasa sedih juga nak tinggalkan rumah Nilai. Itulah rumah pertama kami beli dengan duit titik peluh kami dan dah dapat pun geran penuh selepas buat full settlement dengan bank tahun lepas. Rumah yang asalnya ada 4 bilik + 3 bilik air , setelah Mummy dan Daddy renovate sekarang ni ada 5 bilik tidor, 3 bilir air, study area dan 3 living area.

Master bedroom boleh memuatkan 3 x katil king size dan extra large bathroom with bath tub. Banyak kenangan ditinggalkan di rumah ini. Rumah ini kami renovate dan tambah bilik kat tingkat bawah untuk emak (atuk pompuan). Selepas abah meninggal, emak tinggal dengan kami dan seminggu sebelum emak meninggal emak masih tinggal di rumah ini.

Mummy dan Daddy cadang nak sewakan rumah ini, Mummy dah gantung poster pun kat pagar depan. Daripada rumah ni rosak terbiar tak ada orang duduk biarlah disewakan.

No comments:

Post a Comment