Wednesday, August 28, 2013

Kenangan Raya 2013 @ JDT - Part 7 (Me & My Siblings)

Raya tahun ni Mummy dapat mengabadikan gambar kenang-kenangan dengan semua adik-beradik Mummy. Jom layanzzzzz. Inikan blog peribadi Mummy so memang penuhlah dengan gambar-gambar suku sakat Mummy... kalau tak suka click je X kat atas nun.

Kak Long ... kakak pertama Mummy. Sweet kan senyuman Kak Long ni

Kak Noor ... kakak kedua Mummy

Kak Mah ... kakak ketiga Mummy

Kak Lah ... kakak keempat Mummy

Mek @ Mama Janet - kakak kelima Mummy

Yin - Sorang2 nya abang Mummy. Anak no 6. Alhamdulillah dia discharge dari hospital 2 hari sebelum raya.

Som - Anak no 7

Enab @ Mama Miraki yang over ... satu2 nya adik Mummy, walau pun dia adik tapi dia lagi besarrrrrrrrrrr kan kan kan... betul tak Kak Ton.... ahakssss

3 comments:

  1. bukan saje besarrrrrrrrrrrrrr tp gediksssssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. gedikssss si Miraki memang dah tahap kritikal

      Delete