Monday, August 12, 2013

Kenangan Raya 2013 @ JDT - Part 5 (My biggggggg family)

Acara paling seronok dan kecoh masa hari raya adalah semasa bagi duit raya dan semasa nak ambik family photo. BUkan senang beb nak ambik gambar 55 orang dengan anak2 kecil lagi. Apa2 pun inilah hasil family photo keluarga besar Mummy.



Waris Hj Omar & Hjh Amanah. Alhamdulillah 55 orang dapat dikumpulkan pada pagi raya 2013 ini. Semoga kami semua dipanjangkan usia dan dapat lagi berkumpul pada hari raya 2015. Abaikan aksi  melampau Dr Nobo tu.. sampai baring2 lagi


Freestyle

My bigggg sisters and borther

Pandanglah lihatlah ... tiru macam saya. Best sangat sebab kakak2 dan abang Mummy yang sangat2 sporting melayan kehendak adik2 untuk mengedix...ingat senang ke nak dapatkan kakak2 yang dah veteran untuk posing cam ni

Dengarkan la irama lagu larut malam.... pabila larut malam

Inilah barisan kita.....

Keluarga Kak Long (1)
Belakang Kiri : Azlan, Ariff, Dr Khairul, Faez
Depan Kiri : Airil, Suzi, Airene, Kak Long, Myza, Rayyan Mikael

Keluarga Kak Noor (2)
Belakang Kiri : Ayien, Ariel, Emi, Iwan, Ayu, Eyna
Depan Kiri : Ija, Abg Rin, Zara Alisha, Kak Noor, Aqil Rayyan, Erra, Ecah

Keluarga Kak Fatimah (3)
Abang Md Shah, Farhan, Fareez & Kak Mah

Keluarga Kak Lah @ Kak Kay (4)
Belakang Kiri : Shasha, Hafeez, Syeera
Depan Kiri : Abg Wan, Kak Lah

Keluarga Mek @ Mama Janet (5)
Syafiq, Abg Brahim & Mek

Keluarga Yin @ Wong Khoo Lai (6)
Yin, Harith & Kak Tanty

Keluarga Som @ YB Bukit Mutiara (7)
Belakang Kiri : Izzad, Liza, Hafeez
Depan Kiri : Abg Enal, Aliya & Som

Keluarga Gee @ Mummy Gee (8)
Daniel, Radzuan, Dania, Dafiy, Gee, Danish

Keluarga Enab @ Mama Miraki (9)
Iki, Ika, Enab, Iki & Saidon

bersambung lagi... banyak lagi gambar2 menarik untuk dikongsi. Gambar2 raya ni memang banyak khas untuk suku sakat Mummy so kalau korang menyampah tengok gambar kami yang banyak sangat ni sila la X je... gambar paling best masa aktiviti bagi duit raya....

kalau lepas ni tak de update dari Mummy untuk seminggu dua ni, harap maaflah ye, tuan tanah pi sambung cuti2 lagi 

3 comments:

  1. Assalamualaikum Mummy Gee
    Memang teruja melihat gambar
    9 keluarga yang dapat berkumpul bersama-sama
    di rumah pusaka ayah bonda kalian..
    Tahniah.


    Selamat hari raya ke 6

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami lagi teruja dot berkumpul cam ni. 2 tahun sekali je Peristiwa camni...masing2 pantang nmpk kamera..hahahha.....

      Delete
  2. selamat hari raya untuk kak gee n family,, betul betul bestlaa kalau dapat berkumpul beramai ramai macam nii.

    ReplyDelete