Monday, May 13, 2013

Makan2 hari ibu

Malam tadi Mummy gantung periuk... Lama tak makan kat luar, so Daddy bawaklah semua makan kat luar. Kira celebrate anniversary cum mother's day la... 2-in-1


Tengok la dulu muka tuan tanah yang comel ni... sila lah kalau nak muntah.. ahakssss


Dinner kat restoran belakang opis mummy jer


pilih angah apa nak makan


Tekun layan ipad sebelum makanan sampai. Kalau layan buku cam ni, confirm UPSr dapat 6A.... hahahah


ok minuman dah sampai


haus punya pasal mummy order air sampai dua gelas... air tembikai dan kalamansi


posing2 dulu sebelum makanan sampai


As usual fries yang sampai dulu


spagetti carbonara untuk Danish



Grill Chicken brest untuk Mummy



Sirlion steak untuk Danny


Tenderleon steak untuk Daddy



Butter rixe w mackarel untuk Dania



Butter rice untuk Dafiy


Bbq chicken wing



Garlic bread


Sedapnya along, Dania nak sikit


X kasi sudah, makanan Dania pbun dah sampai



Dania n daddy


Mummy & Daddy


Tq Daddy for everythings...
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Nampak berselera btl along makan

    ReplyDelete
  2. untung la kakgee anak da besar2 boleh tgkapkan gamba mummy daddy... ni rayyan n hasya apa pon tak boleh. HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik gambar syok sendiri je Ciare...k.gee baisa buat cam tu....hahahah

      Delete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete