Friday, May 31, 2013

Kenduri Kesyukuran 3-in-1 (Part III)

Bila Mummy buat jamuan kat rumah seboleh mungkin sebahagian besar menu akan Mummy hidangkan akan Mummy masak sendiri.

Hasil keras tangan Mummy

Choc mois cake... walaupun tak secantik kek yang dijual dikedai tapi dari segi rasa memang superbsss la...heheh

Pulut kuning lapis rendang... asalnya Mummy tak nak buatkan Dania kek dan nak gantikan dengan agar2 princess je tapi dia tak nak. So acuan agar2 ni Mummy guna untuk pulut kuning je

Vanilla butter cake.. biasa la gegirl sure pilihannya pink

15 years bersama.....semoga terus berkekalan hendaknya. Amin. 

One happy family

Birthday boys & girl yang dah berpeluh2 muka sebab gi main kat taman dulu...hahah

Control comel semuaaaa

Bagussss

Horayyyy

Kak Kay & Mama Janet pun nak enterprem ngan budak2 ni

Ok beratur sapa nak cake...jangan berebut2. Banyak kek ni

Semoga dipanjangkan umur, jadi anak2 soleh dan solehah dan menjadi insan yang berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat



No comments:

Post a Comment