Saturday, May 11, 2013

♥♥ Our 15th Wedding Anniversary ♥♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
OUR 15th WEDDINANNIVERSARY 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Assalammualaikum, 

Sabtu 11-05-2013, Alhamdulillah hari ini Mummy dan Daddy menyambut ulang tahun perkahwinan kami yang ke-15. Emm "dah 15 tahun rupanya" atau "baru 15 tahun rupanya". Apa2 hal pun memang cepat betul masa berlalu kan. Dari berdua 1998-2001, 2002 bertiga, 2003 berempat, 2005 berlima, 2008 berenam, 2013 bertujuh...oppssss terlajak pulak.

Alhamdulillah, semoga jodoh kami berpanjangan dan hidup sentiasa dalam keberkatan Illahi. Sekarang ni masa untuk membesarkan anak2 dan memberikan ilmu agama dan ilmu pengetahuan yang berguna kepada mereka.

Terima kasih daddy atas layanan terbaik daddy untuk Mummy dan anak2 selama ini. We love you very much... dah dah jangan lebih2 nanti ada yang termuntah le pulak...hehehe

My soulmate, my roomate, my mechanic, my gardener, may everythings.

My handmade card for daddy... lupa nak beli, so buat sendiri je la yer. Hehehe



4 permata hati mummy & daddy

5 comments:

  1. happy anniversary kak.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary for kalian.
    Tahniah.


    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum wbt mummy gee... :)

    happy anniversary! May your marriage continue to be blessed by Allah insyaAllah ameen...

    Saya ter-come across this blog bila search rumah untuk dijual @ desa anggerik. I am working in Nilai, and tgh survey rumah. Jika tak keberatan, boleh saya tahu as to what was the selling price of your house? (just so saya dpt benchmark harga rumah di situ). If you do not want to put the amount in such a public space, boleh mummy gee email pada saya di: enjin_person@yahoo.com?

    Thank you so much.

    Wassalam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf ye anonymous tumah tu dah terjual 4 months ago.

      Delete