Wednesday, May 27, 2009

Dafiy 1st Birthday

Happy Birthday To You...Happy Birthday To You...
Happy Birthday
To
EmMiL DaFiY
Happy Birthday To You



26/05/2009 (Selasa) - Untuk entah yang keberapa kali Mummay nak wish Happy 1st Birthday Dafiy. Disebabkan projek untk buat kek harijadi untuk Dafiy semalam terbantut, hari ini mummy balik kerja awal sikit. Mummy singgah kedai kek beli kek untuk Dafiy.
Kat sebelah kiri inilah kek yang mummy beli. American choc. Kena beli choc flavour sebab anak2 semua memang hantu choc cake (macam Mummy gak). Mummy dah hantar SMS kat Daddy supaya balik awal sikit sebab malam ni lepas maghrib nak celebrate birthday Dafiy. Tak ada jamuan apa pun sekadar potong ke jer. Insyallah jamuan harijadi untuk Dafiy Mummy dan Dafiy akan buat bila dah pindah ke Bangi.
Bukan senang nak amil gambar Dafiy depan kek tu. Excited Dafiy nak cakar kek tu. Tengok lah Daddy kena pegang tangan Dafiy dua-dua. Tengok mulut Dafiy tu, nampak sangat dia geram nak ngap kek tu.
Bukan setakat Dafiy yang geram kat kek tu, Danny, Danish dan Dania pun geram sama. Masa nak tiup lilin tu, si Dafiy tak sempat pun nak tiup, abang2 dan kakak dah tiub dulu. Tak banyak gambar2 yang Mummy ambil sebab masing2 dah sibuk nak makan kek. Tak apa Dafiy nanti masa jamuan harijadi Dafiy mummy ambil gambar banyak2 ok.


















No comments:

Post a Comment