Tuesday, May 12, 2009

11th Anniversary

11/05/2009 (Isnis) - Hari ini ulang tahun perkahwinan Mummy dan Daddy. Happy Anniversary Daddy, I luv you. Dah sebelas tahun rupanya Mummy dan Daddy hidup bersama, cepat sungguh masa berlalu. Harapan Mummy semoga jodoh Mummy dan Daddy berkekalan hingga ke akhir hayat.

Tahun ini kami tak bercuti ke mana2, banyak duit nak guna untuk masuk ke rumah baru. Balik dari kerja mummy pergi ke rumah bangi. Mummy dan Daddy ambik tender mengecat rumat. Nak suruh ornag buat mahal . Hanya bahagian2 tertentuk yang kami cat semula. Girl's & boy's room dan ruang tamu sikit.

Inilah proses transformasi bilik Dania. Warna asal bilik putih. Mummy pilih pink pekat untuk feature wall dan yg lain2 light pink. Mummy tengok yang pink pekat tu lain pulak color dia, masa kat kedai nampak macam pink tapi bila dah sapu kat dinding macam purple lah pulak. Penat juga kerja mengecat ni. Setakat ni baru dalam 50% jer siap. Lagi sehari dua insyallah siap lah kerja mengecat di bilik Dania dan boleh proceed bilik Danny & Danish pulak.

No comments:

Post a Comment