Friday, April 11, 2014

Selfie


Mari kita berselfieeeee..... hehehe. Mummy dari hari Isnin hingga ke Jumaat hari ini....

N3 merapu sekadar membuang sawang2. Mood berblog Mummy memang sudah hilang ke laut sebagaimana hilangnya MH370 yang belum lagi dapat dikesan di mana berada.

Still hoping that speculation yang mengatakan flight hijacked tu betul belaka. Anak-anak kapal dan penumpang masiH selamat. Dan berdoa agar perampas mengembalikaN anak-anak kapal serta penumpang dengan selamat... tidak ada yang mustahil atas kehendakNya. Kita tidak boleh berputus asa dan berhenti dari berdoa. AMIN.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Kenapa mangsa2 rampasan kapal itu tak seorang pun yang sempat berselfie, dan kenapa minat berblog masuk ke laut? Kenapa tak tunjukkan apa yang ada di dasar laut?

    ReplyDelete
  2. Betul jugak tu MS... Mummy kata minat blog dah "ke laut"... itu bermakna lebih memudahkan utk Mummy menemukan khazanah berharga negara yg hilang kat dasar laut tu. Hahaha...

    ReplyDelete