Tuesday, April 22, 2014

Secawan Nes O Panas


Lepas dinner bancuh nes o satu mug besar. Pas tu sembang-sembang dalam wassap family. Lepas tu adik Mummy si Mama Miraki kata jangan minum nes o selalu nanti pening. Dan kalau oranh ada migrain pun tak boleh minum nescafe. Ya ke? Itu fakta atau auta ya. Mummy dalam sehari sekurang-kurangnya 3 kali pekena nes o. Pagi sebelum pergi kerja, minum petang di opis dan malam selepas dinner. Itu dah masuk kategori ketagih ke belun ye? Hehehe. Mummy suka nescafe gold sebab aroma dia sangat-sangat sedap. Kalau tak yang ada kafin boleh je beli yang decaffeinated.

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Nescafe mmg saya takut nak minum...sbb pening!. Kopi biasa, ada
    gak TERminum sekali sekala sbb sedap. Tp berusaha mengurangkan sbb kopi "membunuh" kolagen dlm badan kita.. Tp itu ari terbaca satu artikel mat saleh, peminum kopi kurang berisiko mendapat kanser kolon. Good news utk peminum kopi.

    ReplyDelete