Saturday, April 19, 2014

Daniel's Birthday Celebration

N3 terperap dalam draft mode sekian lama. Peristiwa 6/2/2014 yang lepas. Ulang tahun kelahiran bujang sulong Mummy si Emmer Daniel a.k.a Along.


Tak sempat nak membaking. So mummy beli je kek kat kedai.

I'm 12...

Love u forever....

Mummy dan anak-anak

Daddy dan anak-anak

Small gift from Mummy & Daddy

Saiz badan dah lebih besar dari Daddy. Baju Daddy pun dia tibai pakai je





5 siblings




Masing-masing berkerumun nak tahu apa hadiah Along dapat. Tahun lepas Mummy belikan dia iPad mini, tahun ni Mummy hadiakan dia jam .... ice watch swatch ada dalam wishlist dia...

Ini birthday card Along yang ke-12 dari Mummy dan Daddy. Birthday card dari 1st - 11th year ada dalam simpanan Mummy. Nanti bila dia dah besar dan jaga sendiri barang-barang peribadi, barulah Mummy akan serahkan kesemua birthday card yang pernah Mummy dan Daddy berikan pada dia.




2 comments:

  1. Happy belated birthday Daniel..
    Cantik2nya pinggan mangkuk Mummy Daniel kat belakang tu ye...
    pos sikit kat auntie 1 set..... kekeke.. just kidding.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq aunty MM.
      Pinggan lama je MM. Org sibuk kumpul Noritake or royal albert Mummy kumpul porcelina lama jer

      Delete