Tuesday, October 9, 2012

Dah buat salah tu mengaku je la!

Kalau memang kita dah sah lagi soheh ada buat kesalahan dan mendapat teguran daripada pihak yang berkenaan secara baik kita terima je la dengan fikiran positif dan pasangkan niat dalam hati untuk tidak melakukan kesalahan yang sama dimasa akan datang. Jangan nak tunjuk ego tak tentu pasal dan jangan nak salahkan orang lain pulak di atas kesalahan yang kita lakukan...



Tapi kan kalau semua orang yang buat salah mengaku kesalahan mereka, penjara jadi kosong la kan dan mahkamah tak de la nak handle kes sampai bertahun2... hehehe....

4 comments:

  1. Mummy tgh gaduh ngan exboy pren Mummy si abg Aaron ke?.. kekeke.... anyway, napa Aaron nampak gulap masa Anugerah Blockbuster itu ari ek?. Suka main panas ke dia?. Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngan abg AA tu gaduh2 manja jer...haha...AA nmpk gelap sbb la ni kan tgh ada shooting movie....berpanas tu...tak pe nnt mmy remind dia pkai sunblock

      Delete
    2. Ngan abg AA tu gaduh2 manja jer...haha...AA nmpk gelap sbb la ni kan tgh ada shooting movie....berpanas tu...tak pe nnt mmy remind dia pkai sunblock

      Delete
  2. Oh ya.. lupa la nak habaq kat Mummy, Mummy rajin2 la update belog.. sbb kawan saya kata "aku suka blog K Gee tu, kalau sehari dia tak update, aku rasa mcm bosan". Fuyooo giler tu kan?. Kekeke..



    ReplyDelete