Wednesday, October 10, 2012

Urusan seri paduka...


Settled kan cukai tanah.... ingatkan boleh byr kat MPN jer.. tp sebab ada tunggakan cukai terpaksalah lepas bayar cukai pintu kat MPN we all ke Seremban 2 pulak. Padan muka siapa suruh tanguh2 bayar.


Dari Seremban singgah Nilai semula. Sda urusan kat sini.


Singgah makan2 dan minum2 kat sini.


2 jag air tembikai utk mummy n daddy. Tu dia minum tak hingat sampai satu jug sorang.....hihihi....jug kecik jer pun


Mee kari laksa utk mummy


Roti bakar ngan telur separuh masak utk daddy.


Jgnlah jemu tengok muka tuan tanah yer..

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Amboi datingg!!. Kerana urusan2 sri paduka mcm ni la sebenarnya memberi ruang utk somi isteri berdating kann..... best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan senang sekarang ni nak dating ngan en suami.... ramai yang nak jadi pengiring2...heheh

      Delete