Saturday, September 6, 2014

Ecstasy Chocolate Cake Versi Mummy Gee

Hari minggu adalah hari untuk menambah lemak-lemak dibadan. Pagi masak tengahari asak petang masak malam masak.. dah masak for sure la makan tak kan ambik bau je kan....hahahha

Petang tadi dalam kebosanan tak tau nak buat apa (selain dari main games HayDay) Mummy membaking sekejap. Dah sebulan oven tu tak digunakan. Last guna masa buat kuih rayabso sebelum dia merajuk Mummy gunakan lah dia untuk bakar cake yang boleh menyebabkab kematian (Death By Choc Cake). Seram kan dengan nama cake ni.


Satu adunan cake ni boleh dapat 56 biji cupcakes


Ada yang Mummy bakar kosong, ada tabur almond nib dan ada letak choc chips. Pilih laana suka


Piihan Mummy yan ini, choc cupcakes, topping dengan choc ganache dan tabur dengan whittakers almond gold choc. huwalllaaaa.... memang sangat-sangat sesuai dengn tekak Mummy yang hantu chocolate ni (tapi tak semua chocolate Mummy suka...). Rasa seperti makan Chocolate ecstasy Choc cake yang dijual di kedai Resepi Rahsia tu...



posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment