Sunday, April 14, 2013

Menu raya sempena pilihanraya!


My lunch today.... cam dah raya pulak


Menu of the day


Rendang tok gee


Kari ayam


Sayur lodeh kering. Ratah cam ni jer pun sedap


Sambal kacang


Agar2 santan sirap. Alkisahnya mummy nak buat agar2 santan gula melaka, tapi stock agar2 yang ada kat rumah ni warna merah la pulak. Tibai je la, buat gak.


Pagi tadi mummy buat breakfast spagetti untuk anak-anak. Untuk mummy , rebus keladi sarawak je.


Daddy awal pagi dah keluar ada golf tournment. Sejak layan hobi ride superbike ni dah lama daddy tak pergi menebas. Rumput kat padang rumput pun dah panjang...hihi


Anak2 lunch pun tibai spagetti pagi tadi. Dania jer lunch ketupat

posted from Bloggeroid

2 comments: