Wednesday, April 17, 2013

Demam bukan sebarang demam!

Sekarang ni musim demam dah melanda. Ini demam bukan sebarang demam. Demam ni dah melanda satu Malaysia. Demam apa lagi kalau bukan demam PRU13.

Demam pilihanraya menyebabkan kreativiti rakyat Malaysia memang terserlah. Terbukti rakyat Malaysia memang sangat-sangat kreatif. Tengoklah macam2 bentuk replika yang dibuat dengan menggunakan bendera parti pilihan masing-masing. Seronok pulak tengok, nak kena tunggu 5 tahun lagi ni baru kita akan rasai semula pengalaman seperti ini, itupun kalau masih dipanjangkan umur, In Sya Allah.
p/s Gambar dari berbagai sumber blog dengan bantuan Pakcik Google

Akhir sekali sebelum Mummy terlupa, jangan lupa ya untuk...

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?


Mummy nak beralihlah dari dunia IT ke dunia politik... agak-agak boleh tak nak ambik alih kawasan P147 dari Dato' Noraini Ahmad ... hahahha


2 comments:

  1. bolih..bolih..nanti aku tolong ko berkempen.pet leh tolong pasang bendera.Roslan leh tlg wat replika teko yg lebih beso dr teko ayahpin

    ReplyDelete
  2. dulu2 kT kg org dtg kempen dr rumah ke rumab kan...sambil bagi kain batik n pelikat. La ni ada lg x kempen cam tu ek

    ReplyDelete