Monday, January 27, 2014

Happy Birthday To Me


Me today on my bornday... turn to 44 today. Muda lagi kan...ahakssss. Semoga mummy dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang baik dan dianugerahkan rezeki yang berkat. Semakin menghampiri perjalanan 'ke sana'. Plan nak cuti hati ni tapi ada meeting la pulak.


Sempot posing d3ngan si kecik Dhiya je. Yang lain2 dah pergi sekolah.


Tq kepada adik-adik di offic3 yang belikan cake untuk Mummy.


Mummy cuma belanja opismate lunch nasi briyani je.

3 comments:

  1. sanah helwa.awet muda....Dhiya Dhanisa ni baby baru ye?x perasan you bersalin...cumilllll

    ReplyDelete
  2. I pun tak perasan Mummy bersalin... ;). Congrats atas kehadiran si cumil and
    Happy birthday Mummy!!!.
    Terinsaf saya dgn statement "makin menghampiri perjalanan ke sana". Waa start this month pun umur saya dah bertingkek2. Moga
    kita semua layak utk Syurga-Nya. Aamiin.

    ReplyDelete
  3. happy birthday mummy!
    moga bertambah ayu dan muda.
    comel sgt dhiya tu. muah..muah..muah...
    :)

    ReplyDelete