Wednesday, February 12, 2014

Shawl RM7 jer


Dah masuk 2 minggu Mummy pakai shawl pergi ke opis. Tinggal kejap tudung ariani, paridah, bawal or kembong...kikiki. Sebelum ni malas nak pakai sebab Mummy rasa cam susah je nak belit sana belit sini. Kebetulan 2 mingu lepas adik Mummy si Mama Miraki datang rumah Mummy so dia buat demo dan tutorial la kat Mummy dan anak dara Mummy si Dania... kikiki. So akhirnya menjadi dan kemas gak la Mummy belit shawl...amacam ok tak?


Shawl tu beli yang murah-murah je. Walau pun kat depan rumah Mummy tu banyak kedai-kedai jual tudung tapi Mummy jarang pergi la pulak. Antara kedai terbesar CK Rahim menjual akaesori wanita. Kat sinilah Mummy beli shawl dan tudung halfmoon. Cantik-cantik dan murah. Dan yang penting tak de la kena beratur untuk ambik nombor semat-mata nak beli tudung bertingkat paddle po tak cukup kain yang harga beratus-ratus tu....heheh...ops alamak termengumpat la pulak

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Saya pun dah berjinak2 ngan shawl skrg ni Mummy, dah mula tinggal dah tudung berawning sbb susah nk bawak time travel, leceh nak bwk ngan tupperware2nya skali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM... selain dari shawl, Mummy pun start pakai tudung siria. Pakai shawl n tudung siria ni memang sangat menyenangkan masa travel. Pakai dengan inner magic... perfect!

      Delete
  2. mummy kat mana lokasi kedai ni?

    ReplyDelete
  3. Di Seksyan 7 BBBangi. Berdekatan dengan Open University

    ReplyDelete
  4. Photo krredit utk cikgu yg ngajo x de ke

    ReplyDelete