Sunday, November 17, 2013

Cuti-cuti Sekolah

Cuti sekolah hujung tahun dah bermula. Mesti ramai yang bawak anak2 cuti2 Malaysia or cuti2 oversea. You all ke mana? Mummy tak plan lagi pun. Kalau nak bercuti pun selepas 17 Disember.

Cuti kali ni kami hantar Along dan Angah ke kem Tahfiz dan Amali selama sebulan. Hari ni mula dan 17 Disember baru habis.

Daripada main je masa cuti sekolah ni kami hantar ke sana, dengan harapan mereka akan dapat somethings.

Mereka happy jer nak pegi sebab ada juga anak jiran2 Mummy yang pergi sekali. Jadi ramai la kawan kat sana nanti.


Barang-barang yang nak dibawa semua dah siap.


Lokasi Kem Tahfiz ni di adakan tak jauh dari rumah Mummy. Drive dalam 15-20 minit sampai la. Tapi sebab sebulan tak boleh jumpa tu yang rasa cam nak pisah jauh je.


Pendaftaran mula 8am tapi Mummy sampai dalam 3.30pm. Ramai lagi yang daftar sebelah petang.


Emmer Daniel a.k.a Along


Adam Danish a.k.a Angah


Mesti Mummy akan selalu rindukan mereka berdua


Mummy n Danish


Mummy n Danny


Semoga anak-anak Mummy diterangkan hati dan mudah menerima apa yang diajar oleh ustaz2. Semoga keduanya sentiasa berada di dalam lindunganNya. Amin


Along kata nanti mesti dia rindukan Dhiya

4 comments:

  1. Wah!. Bagus ni... cerah masa depan (dunia dan akhirat).
    Aamiin...

    ReplyDelete
  2. moga along dan angah serasi di sana nanti. senang nak berpisah nanti masuk asrama dah biasakan dari awal.

    ReplyDelete