Sunday, June 30, 2013

Tahniah JDT.. anda tetap hebat

Tahniah kepada team JDT menjadi naib juara Piala FA 2013 selepas kecundang kepada TRW Kelantan dengan jaringan 1-0. Anda tetap juara dihati kami. Jangan berputus asa kuatkan semangat dan gandakan usaha, insyaallah tahun depan boleh menjadi juara.


Semangat ni dengan jersey JDT... kami anak beranak tengok kat 'stadium tertutup' jer...heheh. Tengok kat tv jer le.. Walau tengok kat rumah tapi feel kena ada, tu yang excited beli gak jercy JDT. Thank you la pada kakak Mummy yang tolong belikan jercy kami anak beranak ni ye.

Penyokong2 cilik JDT

Yesss.... confident kena ada!

Good

Tahun depan kita daftar jadi pompom girl ok..

2 comments:

  1. hehe....memang lea naib juara sebab dua team yang yang masuk final, kut 6 team msuk final, JDT tempat kea bape eak...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah tu dapat gak masuk final dpd berbelas team yg masuk bertanding.

      Delete