Tuesday, February 28, 2017

Happy 14th Birthday - Adam Danish

27/02/2017 - HAPPY 14th BIRTHDAY ADAM DANISH @ ANGAH.


Semoga Angah menjadi anak yang soleh , cemerlang dunia dan akhirat dan sentiasa membahagiakan mommy & daddy. Kami sentiasa mendoaka yang baik-baik untuk Angah.


Angah ni tak suka bergambar, so dala hand phone mommy memang tak banyak gambar dia. Kalau ada pun muka tu tunduk ke, toloeh kanan kiri atau pandang belakang...heheheh

Wednesday, February 15, 2017

Daniel's 15th Birthday Celebration

Menjadi kebiasaan Mummy akan sambut birthday anak-anak walau secara kecil-kecilan. Mummy juga akan pastikan adik beradik yang lain akan buat/beli card harijadi dan beri pada adik beradik yang sambut harijadi. Pesan Mummy, ingat tarikh lahir adik beradik, walau Mummy dah tak ada nanti bila hari lahir adik-beradik jangan lupa wish. Kalau mampu belikan hadiah kalau tak mampu card dan ucapan sudah memadai. Bukan sebab hadiah semata tapi ingatan itu yang utama.


Officially, Along @ Daniel turns 15 today


We're family


Our 1st hero


We're siblings


From Mommy & Daddy


From Dania... small gift and card


DIY card from Dafiy


Favourite cake from SR...


Dinner at Cowboy Steak House... depan rumah je...


Enjoy his meal

Moga Along menjadi anak yang soleh, cemerlamg di dunia dan akhirat. Tahun ni PT3 menunggu Along. Usaha usaha usaha doa doa doa dan tawakal. Insyallah Along akan berjaya. Mommy dan Daddy sentiasa mendoakan kejayaan Along dan adik-adik.

Monday, February 6, 2017

Daniel's 15th Birthday

06/02/2017 - Happy 15th Birthday to Emmer Daniel @ Along.