Tuesday, January 3, 2017

1st Day School 2017



3/1/2017 Selasa - Hari pertama sesi persekolahan untuk 2017. Tahun ni Daniel@Along sudah naik tingkatan 3, Danish@Angah form 2, Dania darjah 6 dan Dafiy darjah 3. Peperiksaan besar menunggu Daniel (PT3) dan Dania (UPSR). Tinggallah si kecil Dhiya yang belum sekolah lagi. Abang-abang dan kakaknya dulu umur 4 tahun dah masuk tadika. Tapi si Dhiya ni Mummy rasa macam baby sangat la lagi....hahaha. Tak pe la biarlah dia main-main je kat rumah.

Lain-lain gambar kenangan boleh dili hat di sini.

No comments:

Post a Comment