Sunday, February 28, 2016

Adam Danish 13th Birthday


27-02-16 Genap umur anak ke-2 Mummy si Adam Danish 13 tahun. Happy Birthday sayang. Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dalam hidup di dunia dan akhirar. Berlalu sudah zaman kanak-kanak Angah dan masuk ke zaman remaja. We love you soooo much.


Birthday present yang dia dapat in advance.

posted from Bloggeroid

Monday, February 22, 2016

Flower Show @ Eco World Semenyih


Cerita Ahad lepas


London, Shanghai, Paris & Amsterdam in 30 minutes... dasyatkan...


Pameran bunga ni di kawasan perumahan Eco World. Harga rumah dia pun memang world la... hahah


Sampai dah ke London


Shanghai Noon...


Berangan-angan nak tengok tulip festival di Amsterdam... entah kesampaian entahkan tidak


Bunga-bunga rak banyak sangat


Besar panjang dah hero kecik Mummy...si Dafiy


Incik suami


posted from Bloggeroid

Sunday, February 7, 2016

Emmer Daniel's 14th Birthday


06/02/2016 Sabtu - Hari genaplah usia anak sulong Mummy si Emmer Daniel yang ke-14. Dah besar anak mummy. Sekejap betul masa berlalu. Walaupun Along dah 14 tahun tapi Along tetap baby mummy yang comel sampai bila-bila. Moga Allah berikan Along kesihatan yang baik dan hidup sentiasa di dalam keberkatanNya. Jangan tinggal solat. Jadi anak yang soleh dan abang yang baik pada adik-adik.


Sama-sama montel.

Hari ni Mummy bagi peluang dia ke IOI CitiMall dengan Angah dan beberapa kawan baik dia. Mummy hantar pukul 10 pagi dan pukul 6.30 Daddy jemput dia orang. Moga sedikit kebebasan yang diberokan hari ini dimanfaatkan demgan sebaiknya.


Along dan Angah dah hampir sama tinggi. Beza umur setahun je.