Wednesday, March 25, 2015

Dania's 10th Birthday Celebration

Sambutan ala kadar. Bagi anak-anak- birthday kena ada cake, hadiah dan makan kat luar...


Mummy tak sempat nak membaking selain dari tu mood baking pun dah ke laut... hehe


Wajah2 ceria birthday girl


Besar dah ye anak Mummy ni...

Birthday girl dengan Mummy & Daddy


We're siblings


Present from Mummy & Daddy... 


yang pasti present ni bukan dalam wishlist dia...hahhah. Apa2 pun dia happy dengan hadiah ni


Anak-anak dah sibuk tanya bila nak buat birthday party. Masing-masing nak ajak kawan sekolah datang rumah. Selalunya bualn Feb atau Februaru memang Mummy akan buat combine birthday party untuk anak-anak. Tahun ni mungkin dilewatkan sedikit. Neber Mummy sedang renovate rumah jadi macam tak berapa sesuai nak buat time ni sebab habuk banyak. Mungkin party akan dilewatkan hingga ke bulan lima. Sabar ye anak-anak.









♥ Happy 10th Birthday Dania Batrisya ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
HAPPY 10th BIRTHDAY
DANIA  BATRISYA
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

25th March 2015 (Rabu) - Hari ni genap umur anak dara kecik Mummy, Dania Batrisya 10 tahun. Happy 10th Birthday Dania, Mummy dan Daddy selalu doakan agar Dania dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yang bijak dan semoga jadi anak yang solehah. Kami semua sayangkan Dania.



Sebelum pergi sekolah Dania tinggalkan wishlist ni bawah handphone Mummy. Amboi bukan main lagi nak handphone yang touch screen lagi. Hahah. Dan hari ni first time Mummy tau Orbeez Ladybug Scooper. Ntah le tak terfikir lagi nak belikan Dania hadiah apa. Blurrr




Jom layan birthday Dania yang lepas2....

Dania's 9th birthday...


Dania's 8th birthday...


Dania's 7th birthday...

Dania's 6th birthday...

Dania's 5th bday


Dania's 4th bday


Dania's 3rd birthday


Dania's 2nd birthday


Dania's 1st birthday


Dania 3 months

Dania 3 months di apit Danish & Daniel... cepat betul masa berlalu....


Saturday, March 7, 2015

Dari Dapor Hari Ini


Menu of the day


Ikan tenggiri goreng berlada


Sambal goreng tempe


Masak lemak bayam


Ayam goreng berempah


Dessert... pengat nangka + cendol + sagu

posted from Bloggeroid