Wednesday, March 25, 2015

Dania's 10th Birthday Celebration

Sambutan ala kadar. Bagi anak-anak- birthday kena ada cake, hadiah dan makan kat luar...


Mummy tak sempat nak membaking selain dari tu mood baking pun dah ke laut... hehe


Wajah2 ceria birthday girl


Besar dah ye anak Mummy ni...

Birthday girl dengan Mummy & Daddy


We're siblings


Present from Mummy & Daddy... 


yang pasti present ni bukan dalam wishlist dia...hahhah. Apa2 pun dia happy dengan hadiah ni


Anak-anak dah sibuk tanya bila nak buat birthday party. Masing-masing nak ajak kawan sekolah datang rumah. Selalunya bualn Feb atau Februaru memang Mummy akan buat combine birthday party untuk anak-anak. Tahun ni mungkin dilewatkan sedikit. Neber Mummy sedang renovate rumah jadi macam tak berapa sesuai nak buat time ni sebab habuk banyak. Mungkin party akan dilewatkan hingga ke bulan lima. Sabar ye anak-anak.









No comments:

Post a Comment