Tuesday, March 25, 2014

♥ Happy 9th Birthday Dania Batrisya ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
HAPPY 9th BIRTHDAY
DANIA  BATRISYA
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

25th March 2014 (Selasa) - Hari ni genap umur anak dara kecik Mummy, Dania Batrisya 9 tahun. Happy 9th Birthday Dania, Mummy dan Daddy selalu doakan agar Dania dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yang bijak dan semoga jadi anak yang solehah. Kami semua sayangkan Dania.


Jom layan birthday Dania yang lepas2....

Dania's 8th birthday...


Dania's 7th birthday...

Dania's 6th birthday...

Dania's 5th bday


Dania's 4th bday


Dania's 3rd birthday


Dania's 2nd birthday


Dania's 1st birthday


Dania 3 months

Dania 3 months di apit Danish & Daniel... cepat betul masa berlalu....

Takziah juga Mummy ucapkan kepada waris crew dan penumpang MH370 yang disahkan oleh PM telah menampatkan penerbangan di tengah-tengah Lautan Hindi. Walaupun demikini Mummy tetap berharap walaupun harapan tinggal senipis kulit bawang, bahawa ada sebahagian crew dan penumpang yang masih terselamat dan dapat menceritakan apa yang sebenarnya berlaku.. Insyallah. Kun faya kun.

Sunday, March 23, 2014

Saturday, March 22, 2014

My Best Friend Daughter's Wedding

Ini bukan cerita My Best Friend's Wedding tapi My Best Friend Daughter's Wedding.


My best friend. Rozana a.k.a Janah kawan baik Mummy sejak sekolah rendah hingga ke sekolah menengah. Hari ni Mummy ke rumah Janah untuk sama-sama meraikan majlis perkahwinan anak sulongnya. Wah dah terima menantu kawan baik Mummy ni. Anak Mummy kecik2 lagi. Tak apa syukur alhamdulillah atas rezeki masing- masing.


Dah 20 tahun lebih alam sekolah ditinggalkan. Umur masing-masing pun sudah awal 40an. Memamg banyak perbezaanmya kan....hehhehe.

posted from Bloggeroid

Sunday, March 9, 2014

MH370 - Doa dan Harapan


Semoga semua anak kapal dan penumpang dalam keadaan selamat.

Perasaan berdebar dan sedih sejak semalam. Walau bukan saudara terdekat yang terlibat tetapi mummy rasa setiap rakyat Malaysia merasai apa yang Mummy rasa.

Walau banyak teori dan spekulasi yang keluar ekoran kehilangan pesawat MH370 ini, janganlah kita yang tidak tahu apa-apa berlagak 'bijak' dengan mengeluarkan teori sendiri.

Kasihan dan simpatilah pada ahli keluarga mangsa. Jangan ditambah kesedihan mereka.

Kita doakan yang terbaik untuk mereka.


Hari ni puteri bungsu Mummy, Dhiya Danisha genap 7 bulan. Semakin lasak dan bijak. Asyik menyusur bawah meja makan jer. Dhiya....Dhiya...

posted from Bloggeroid