Tuesday, March 26, 2013

Adam Danish's 10th Birthday Celebration

N3 yang dah terlalu lama dalam draf mode. Huhu...sorry ye Danish, Mummy lambat publish birthday Danish.

Celebrate je anak beranak. Lepas solat maghrib.



Comel gak kek Mummy buat ni ek....heheeh kes puji diri sendiri


4 permata hati kami



Hadiah untuk Danish

Dapat hadiah baru nak kiss Mummy ye

Ce teka apa dalam kotak tu... 

Happy moment


Dalam hadiah ada hadiah...

Koyak koyak

Acara kelebet pembungkus hadiah


Mini ipad untuk Danish... disebabkan Daniel & Danish ni almost sebaya, selalunya mereka akan dapat benda yang sama. Tak boleh beli untuk sorang je nanti yang sorang jeles pulak



Lepas acara potong2 kek dan bagi hadiah, we all makan kat luar. Kali ni pergi makan kat kedai makan baru belakang office Mummy, @GRILLS.

Macam-macam ada...western menu la

Sementara hidangan sampai... layan mini ipad dulu


Ok air pilihan masing2 sampai dulu....

Chicken brest grill untuk Mummy

Salmon in pumpkin souce untuk Daddy

Tuna apa ntah untuk Danish

Spagetti untuk Daniel & Dania

Soft shell crabs



Sedap rupanya makanan kat kedai ni, walau dah bukak lebih kurang 4-5 bulan dan jalan pun tak sampai 5 minit dari office Mummy tapi Mummy tak pernah pegi pun...Dari segi harga sedikit mahal la, tapi yang penting makanan sedap dan suasana kat dalam restoran ni sangat2 santai

Hero kecik yang semakin encem...heheh. Biasalah emak puji anak kan....hahaha




Monday, March 25, 2013

♥ Happy 8th Birthday Dania Batrisya ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
HAPPY 8th BIRTHDAY
DANIA  BATRISYA
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

25th March 2013 (Isnin) - Hari ni genap umur anak dara kecik Mummy, Dania Batrisya yang ke 8. Happy 8th Birthday Dania, Mummy dan Daddy selalu doakan agar Dania dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yang bijak dan semoga jadi anak yang solehah. Kami semua sayangkan Dania.

Birthday girl... gambar pagi tadi b4 Mummy gi opis. Belum mandi lagi ni pun...hehehe

Jom layan birthday Dania yang lepas2....

Dania's 7th birthday...

Dania's 6th birthday...

Dania's 5th bday


Dania's 4th bday


Dania's 3rd birthday


Dania's 2nd birthday


Dania's 1st birthday


Dania 3 months

Dania 3 months di apit Danish & Daniel... cepat betul masa berlalu....

Saturday, March 2, 2013

Menu Jaworld


Menu jaworld yang kering-kering sajerr untuk lunch hari ni


Ayam kampong masak ungkep


Sambal goreng tauhu tempe


Sambal totok

posted from Bloggeroid