Sunday, January 20, 2013

Dating time...


Bye anak2, duduk rumah elok-elok ya. Mummy nak gi dating ngam Daddy...Tak pegi jauh pun setakat Bangi-Nilai-Beranang-Semenyih-Bangi.

Tujuan utama actually nak ambik kuih pau kelapa dan karipap frozen yg Mummy order dgn jiran mummy masa duduk nilai dulu. Pau kelapa dan karipap yang dia buat memang terbaekkkklah. Mummy sekalinorder memang banyak, tadi ambik 10 pkt pau kelapa dan 6 pkt karipap. Selalunya 2 bulan sekali Mummy akan order.

Dari Nilai daddy ajak meronda ke Beranang. So Mummy singgah kedai Beranang Antique... apa lagi nak tabah koleksi ler...


Daddy dengan owner Beranang Antique, Abang Lan. Familiar kan muka dia. Memang pun dia ni kan kerap berlakon drama2 tv.

Layan jerr la gambar kat kedai antique nia...









Ini bukan barang antik yer...heheh. Petai ni kawan Daddy bagi. Banyak ni apa Mummy nak buat. Jiran sebelah dah bagi. Buat berniaga kat pasar malam ok kut...hahaha

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Amboii Mummy!!!. Seronok tuuu naik motor besar berdua!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum dapat peluang naik berdua, kenalah mr daddy bawak 4 askar tu meronda2 dulu...heheh

      Delete