Wednesday, May 30, 2012

Aaron Aziz Juara Masterchef Selebriti

Kalau Aaron Aziz masuk Masterchef Selebriti , Mummy berani jamin confirm jadi juara terus kalau keputusan ditentukan menggunakan  undian SMS. Confirm ramai makcik-makcik, awek-awek dan gadis-gadis yang tak henti undi dia...heheh. Mummy? Setakat minat je la idaknya nak buang RM nak undi2....hahahah




Org klu dan encem pakai apa pun tetap encem...hehehe

Sunday, May 27, 2012

Dafiy's 4th Birthday Celebration

Plan nak bawak anak2 ke Kidzania sempena birthday Dafiy tak jadi. Setakat celebrate anak beranak kat rumah jer... heheh. Alah potong2 kek je pun. Layan je gamabr la yer, Mummy gantuk sangat ni.. nak zzz sekejap...hehehe



Wah dasyat kan api lilin atas kek ni..mau rentung kek dibuatnya

Mummy buatkn kek butter pelangi petang jer sebab kek yang bawak ke sekolah dah kek coklat.






  



Hero kecik Mummy & Daddy

Me & him

Ada sesiapa nak kek pelangi ni?

Lepas potong2 kek tu, we all siap2 untuk ke rumah kekanda Mummy nun di Gombak yang buat BBQ sempena birthday anak bujang dia.... tunggu n3 Mummy nanti yer

Saturday, May 26, 2012

Happy 4th Birthday ♥♥ Emmil Dafiy ♥♥


Happy Birthday To You...Happy Birthday To You... 

Happy Birthday To

♥ Y 


Happy Birthday To You



Happy 4th Birthday untuk anak bongsu kami, Emmil Dafiy. Semoga Dafiy dipanjangkan umur, sentiasa sihat, membesar menjadi anak yang soleh dan bijak. Mummy, Daddy, abang2 dan kakak semua sayangkan Dafiy.


Dafiy's pre 4th birthday celebration


Dafiy's 3rd Birthday


Dafiy's 2nd Birthday

Dafiy 1st Birthday

I'm Four 2012

I'm Three - 2011

I'm Two - 2010

1'm One - 2009

Dafiy - fresh from oven...hehehe 26/05/2008

2012

2011

2010

2009






Friday, May 25, 2012

Dafiy's Pre-Birthday Celebration

Salam Jumaat. Hari ni Mummy cuti. Ada 3 sebab kenapa Mummy cuti:
  1. Anak2 ada sambutan hari guru kat sekolah agama. Danish & Dania sebelah pagi dan Daniel sebelah petang. Kena cuti sebab nak masak2 sikit bawak gi ke sekolah untuk jamuan.
  2. Dafiy celebrate pre-birthday kat sekolah. Wajib la Mummy datang bawak kek dan makan2 sikit sambil posing2 
  3. Cuti Mummy banyak lagi....


Dafiy nak cake Ben-10 ... ini lah hasil keras tangan Mummy

Happy birthdy to Emmil Dafiy... Happy birthday to you!

Blow... blow... blow....


Cepat potong kek tu Dafiy, kawan2 tak sabar nak makan ni. Selain kek Mummy bawak spaghetti bolognese dan chicken ball untuk Dafiy, kawan2 dan cikgu2...

Buah hati Mummy Daddy


Cap ibu dan anak?

Birthday card from teachers

Behind the scene activiti malam tadi...

Choc oreo ni Dafiy buat untuk kawan2 jer, kakak tak boleh ambik

Oreo choc

Choc moist cuppies

Tambahan jajan2 untuk isi dalam goodies bag


Goodies bag untuk kawan2 Dafiy

Hadiah untuk guru kelas sekolah agama anak2... Mummy bagi mug, rose choc, cupcakes, brooch ngan tasbih jer....

Tengah fikir2 nak bawak anak2 ke mana esok... Kidzania ok gak kan, tapi sure ramai orang cuti2 sekolah ni, kalau gi Zoo Negara camana?