Tuesday, December 25, 2012

Singkong vs keju

Lama sunggu Mummy tak buat lempeng ubi ngan kelapa ni. Tak ingat la bila last time Mummy makan dan buat lempeng ubi ni. Satu2 nye lempeng yang Mummy makan ni lempeng ubi lempeng lain Mummy tak makan, tak tau ler kenapa. Ahad lepas beli ubi kayu, dah rebus dan ada baki 2 biji. Nak buat lepat tak de daun dan tekak tetiba rasa cam nak makan lempeng jer... so inilah hasilnya. Lempeng ubi + kelapa pekena dengan kopi-o kaw kaw....


Bangun tidur terus makan lempeng ubi...habis gak 3 keping tu...


Ni breakfast pagi tadi... spagetti...


2 comments:

  1. Sedapnyaa!!. Sib baik baru lepas mkn pizza, kalau tak merana saya tengok gambo lempeng Mummy ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'pizza ubi' mummy ni berjuta2 kali lagi sedap dari pizza keju yang MM makan tau... consider hidangan 'mewah' sebab dah susah nak dapat.....heheh

      Delete