Wednesday, November 30, 2011

Selamat Pengantin Baru Mak Su - Bersanding


Majlis akad nikah Jumaat 25hb dan Majlis Bersanding keesokkannya, Sabtu 26/11.

Sekarang ni kalau majlis kahwin mesti orang akan gantung bunting ni....

Meja untuk makan beradab


Rasmi tumpang gambar dulu ek...


Duduk pun terkangkan2 lagi si Daniel ni... sehari sebelum kenduri ni baru anak2 Mummy cuba pakai seluar, tu pun yang kain lembut2 je


Daniel dan Kakak Ain (sepupu)





Mestilah gambar tuan tanah dengan pengantin ada...


Sukanya dia


Menyibuk gak tuan tanah nak menepung tawar....


FIL tengah menepung tawar


Bertiga je... kalau tak sure MIL kat sebelah FIL

Kawan2 Maksu 


Danish & Nurin Izzati.... pangkat dua pupu kut....hehe




Apasal masam sangat Maksu tu?Marah kut sebab Mummy menyelit kat tengah...hahaha


Daniel tak lepas peluang nak posing ngan maksu dan paksu


Lagi gambar tuan tanah


Posing2 separa maut....





Wedding kali ni anak dara Mummy tak de mood nak berposing...susah benor nak amik gamabr dia... mummy dia je la yang tergedix2 sorang2 sibuk nak berposing....heheh

Majlis selesai... tukar uniform dan zzzzzzzzz awal... letih beb! 

nak sambungan lagi tak?

Tuesday, November 29, 2011

Selamat Pengantin Baru Mak Su - Majlis Akad Nikah

Hari Khamis lepas Mummy ambik half day dan Jumaat tu cuti whole day. Nak balik kampung daddy sebab SIL @ Kamaliza @ Mak Su nak kahwin. Petang khamis tu baru sibuk nak kemas2 rumah dan kemas2 kain baju. Malam Jumaat lepas Isyak baru bertolak balik.


Layan gambar je la ye... Mummy rushing nak gi meeting kat MARA ni... (bestnye klu dapat mencuci2 mata kat SOGO tu...hehehhe)


Pelamin simple tak serabut


Mak Su @ Kamaliza


Adik2 ipar Mummy


Mak Lang.... adik MIL... bila MIL dah tak ada ni SIL adik2 ipar Mummy memang close dengan Mak Lang.












Biasa la orang lain kahwin kita pun sibuk nak berinai gak... 10 jari lagi


Syazwan... biras baru Mummy


Dag dig dug ... kalau letak mic kat pengantin sure boleh terdengar degupan jantungnya....


Berdebar2 rasa hati....


Aku terima nikahnya......sah sah. Dengan sekali akad je..selesai majlis.


Daddy tak berapa sihat.... sebelum dari majlis kenduri berkhatan lagi daddy dah demam tak demam je


Gambar wajib lepas acara akad nikah....heheh. Cuba tegok semula album kahwin uols ada tak gambar aksi cam ni... Kompom ada lah... unless korang kawin lari tak sempat nak posing2....heheh

Selamat dari kami ye...


Anak teruna kecik Mummy dah boleh pakai seluar selepas kena 'potong'... tapi seluar yg kainlembut2 je la, jeans dan seluar kecik tak boleh nak pakai lagi...

Hantaran daripada pihak perempuan


Hantaran daripada pihak lelaki

bersambung....