Thursday, September 8, 2011

Ujian kecil!

Stop kejap episod raya, puan director tak sihat sebab  demam dan sakit gigi sejak petang semalam. Jumpa dr dia bagi ubat kurangkan bengkak dan painkiller so hari ni MC. Malam tadi lepas isyak telan painkiller dan zzzz ... tu pun kejap2 terjaga bila terasa sakit berdenyut2... nak bukak mulut pun sakit dan nakcakap pun rasa malas je, so kalau nak contact Mummy korans sms or chat kat FB je la ye

Nikmat makan ditarik sementara... makan je la bubur nasi ni. Sesekali makan sedap gak. Pagi ni pun makan lebihan bubur yang Mummy buat malam tadi.

1 comment:

  1. ala aku tak sakit gigi pun memang suka gak makan bubur nasi, kalau bubur McD lagi sedap...

    ReplyDelete