Friday, September 16, 2011

Tamu di Hari Malaysia

Cuti sempena Hari Malaysia ... dari pagi bawa ke malam dengan xtvt open house, dalam pada tu di sebelah petang Mummy ada tamu, tamu dekat je tak jauh mana pun. Mazia dan anak dara keciknya datang beraya. Mummy kawan Mazia ni dah lama, kalau tak silap sejak tahun 1993 masa Mummy mula2 kerja di KSM. Dah almost 18 tahun tu, zaman trang tang tang dulu dia ni salah sorang dari gang berpoyes Mummy la....heheh

Mazia dan Alia. Kalau uols rasa nak beli tudung jenguk2lah ke blog beliau di maziatun.blogspot.com 

Ini je yang Mummy hidangkan selain dari biskut2 raya. Nasi himpit dengan kuah kacang dan meehoon soto

Untuk Mazia, tq sebab datang rumah aku...

No comments:

Post a Comment