Friday, September 16, 2011

Semoga semua dimurahkan rezeki....

Long weekend sempena cuti 1 Malaysia.... Jumaat - Ahad. Ramai yang akan balik kampung, ramai yang akan buat open house dan yang pasti jalan akan sesak sana sini... Cuti 3 hari ni Mummy anak beranak gantung periuk la, lagi pun Daddy x de kat rumah sebab gi Beijing.

Jumaat - 3 orang jiran selorong dah jemput datang open house rumahdia orang. Yang bestnya dia orang ni cam pakat2 tau sebab ada yang buat sebelah pagi, lepas zohor dan lepas maghrib so breakfast, lunch dan dinner kira settled la.... hahaha. Tak tau le kebetulan ek apa...

Sabtu - Kakak Mummy, si Datin S buat open house pulak. Kakak Mummy yang sorang ni kalau buat open house ni waktu dia memang dari tengahari sampai ke tengah malam...yang sampai tengah malam tu selalu nya kawan2 si Iwan la... dannnnn Mama Mirakiiiiiiiiiiii... (jangan mare ye ...) tapi open house kali ni rasanya Mummy yang jadi tamu paling lewat balik sebab Mummy nak tidur rumah Datin S terus.... hahahahha

Ahad - Jiran setaman buat open house juga lepas lunch...

Semoga semuanya dimurahkan rezeki... Amin

2 comments:

  1. Nampaknya kuali dan periuk dah boleh dibuat cermin

    ReplyDelete
  2. MS,bukan boleh buat cermin, tapi esok2 nak masak lupa kuali letak kat mana...
    Mummy gee.oh ko dah booking lah ko orang paling lewat balik ,habis le kita mamamiraki kena chow dulu...

    ReplyDelete