Tuesday, September 27, 2011

Saya ada di rumah...

Hari ni Mummy cuti, semalam daddy dah cuti jaga anak2 demam, dah dua2 kerja kenalah take turn. Dania dah ok demam tingal selsema dia je, hari ni dia nak ke sekolah tapi si Dafiy pulak demam.


Cuti2 pun cam banyak benda je Mummy nak buat, sat lagi nak gi kedai gi beli lauk pauk, stock sayur2 semua dah habis, pas tu nak masak special untuk anak2 la, hari2 kerja Mummynya masak cincai2 je... kesian dia orang... pas tu rasa nak buat cistat sebelu 3 ketul cream cheese Mummy expired, teringin pulak makan choc cake yang ganache topping dia tu tebal2... sedapppp nye...


Lately ni hujan tak kira waktu, pokok2 bunga kat mini garden Mummy ni subur menghijau je... Nama je pokok bunga tapi tak de pun yang jenis berbunga...heheheh.... daun hijau je la...


Tu perancangan je la... terlaksana ke idak tak tau le... tapi setidak2nya tak de la perancangan Mummy nak zzzzzzzzzzzzzzzzzz sepanang hari sebab cuti....hehehe


Oklah chalo dulu nak sidai kain dulu pas tu nak gi kedai sat...tak berapa rajin nak terjah Pasar Kajang tu so terjah kedai biasa je la...

No comments:

Post a Comment