Saturday, September 17, 2011

Puding Bertaut Kasih

Terberkenan dengan puding kasih bertaut yang CMat Gebu buat, Mummy pun buat projek ni. Lagi pun matahari nampak terik walau hari masih pagi, tu yang nak makan benda sejuk2. Kalau nak resepi tenogh lah kat link CMatGebu tu ye.

Ni la rupa puding bertaut kasih Mummy ... mistake sikit lag sebab instead of guna gula melaka, Mummy guna gula merah sebab tu bahagain luar tu nama xtra gelap so tak nampak sangat agar2 warna warni yang kat belah dalam tu.... tak e la , lain kali Mummy buat lagi comel la...

Kalau dulu2 boleh buat hantaran ni

Sedap makan tie panas2 ... nyamannnnnnnnn

Cantik kan kan kan

2 comments:

  1. Assalam Mummy Gee,
    dah makan PBK ni di rumah Kak Nor Secubit Garam, lepas tu makan lagi di rumah CMG, he he he... sampai sini tak mahu lepas peluang.... nak makan jugakkkk.....sudahlah cantik, rasanya pun mesti sedapppp!

    ReplyDelete
  2. Kak Amie.... memang cantik dan sedap tapi version saya ni tak secantik kat rumah Kak Nor dan CMG tu... dia orng tu semua sifu.. kita baru nak belajar2

    ReplyDelete