Saturday, September 10, 2011

Open house

Raya di KL semakin rancak dengan open house kat sana-sini, hujung minggu mmg minggu gantung periuk lak bergantung samada raji atau tak je nak pegi. Kalau kat kg Mummy rassanya dah tak adaumat yang beraya lagi kut.  Itulah perbezaan paling ketara beraya di bandar dan kg. Ramai kawan2 tanya bila Mummy nak buat open house...ya la tiap2 tahun memang Mummy buat jadi kawan nak dtg rumah pun tunggu opem house gak la. Tunggula ya Mummy hantar undangan...samada buat ke tak, kalau  buat pun may be on 24 Septemer. Klu mmy tak buat pun klu uols nak dtg calling2 la  dulu nanti mmyy prepare la someting yg special skit..


Oh ya hari ni mummy dah maidless...hiihi belum sempat nak buat n3 pasal 2 maid Mummy yang baru dia org dah berhenti... nanti2lah mmy ceritakan ye... ni nak bersilat kemas rumah, cuci kain baju dulu...

3 comments:

  1. buat open house juga ye... jangan lupa jemput Kak Amie ye... he hehehh, Selamat hari raya Mama Gee

    ReplyDelete
  2. Raya di KL terlajak juga sampai bulan Zulkaedah ya nanti?

    ReplyDelete
  3. MSom ... ada harapan terlajak tu, pernah sekali dulu sebab banyak sangat clash date, saya buat open house dah masuk 1 Zulkaedah....heheh...

    ReplyDelete