Thursday, September 22, 2011

Nak pindah!

Semalam baca dalam blog teman blogger Mat Som tentang cadangan dia nak berpindah tempat mengajar, hari ni Mummy nak cerita pasal Mummy nak pindah pulak.... pindah ke mana? Mummy beli rumah baru lagi ke? 


Gambar sekadar hiasan tiada kaitan dengan n3 ni ye...

Hohoho... ini bukan cerit apindah rumah lah tapi pindah opis. Sekarang ni kan opis kat area berdekatan dengan MINES, 1/10/2011 akan datang office Mummy akan berpindah ke Seksyen 8 BBBangi. So sekarang ni Mummy kena start operasi kemaskan barang2 personal dan juga file2 HR dan Finance. Malasnya nak buka cabinet2 dan pack file2 lama.... huhuhu... dah le Mummy ni alegic sikit kat habuk... start la selsema dan kulit gatal2.


Korang jangan le jeles ye sebab lokasi baru opis ni dari rumah Mummy cuma 5 minit je kalau drive ala2 ambik angin petang... kalau merempit mungkin dalam 3 minit je kut... itu kalau tak jam kat round about le klu jam... hihihi... sendiri fikir la...


Baru sikit je yang dah masuk kotak... 

10 comments:

  1. YIN Wong Khoo Lai
    Opis baru kira dekat ngan rumah ko la ye...

    ReplyDelete
  2. Ko pengelat ya, mentang2 ko boss ko pilih lokasi yg dkt dgn umah ko....x aci tau, naper x nk cari area gombak/ceras/ampang/klang aja

    ReplyDelete
  3. Anonymous - apa lak aku pengelat... klu aku yang pilih lokasi opis mesti aku pilih je opis depan rumah tu... senang jalan kaki je... heheh

    ReplyDelete
  4. Ayu --- saya sangat2 happy sebab membuatkan anda jeles... ahakkkkk

    ReplyDelete
  5. WKL.
    Gee... cuba ko try merempit gi opis...mesti ramai yang terkezut dog.

    ReplyDelete
  6. Anonymous WKL - nnt aku merempit @ montoran ke opis je... heheh

    ReplyDelete
  7. Tumpang seronok mendengarnya. Lunch pun bleh balik rumah kan Mummy.

    ReplyDelete
  8. wah .. start bulan depan ko dah boleh jimat duit minyak le, ko naik motor je. banyak boleh jimatkan duit minyak tu. aku boleh tolong kirakan penjimatan dalam sebulan, aku ni kan suka tolong2 kirakan duit orang ..hehehe....

    ReplyDelete