Monday, September 26, 2011

Masalah bila tak de bibik...

Masalah utama bila tak ada bibik cuma masa anak2 demam or tak sihat. Terpaksalah Mummy & Daddy berganti2 ambik cuti. Hari ni Daddy cuti jaga Dania yang demam sejak semalam. Dafiy pun semalam badan dia dedar2 gak tapi alhamdulillah pagi ni dah sejuk. Kalau esok Dania demam lagi Mummy kenalah cuti pulak atau Mummy bawak dia ke office je. Nasib baik le office Mummy ni tak kisah sangat, so ibu2 yang tak ada maid ni bila anak2 demam memang selalu bawak anak ke opis...


My loyal bibik.... almost 7 years kerja dengan Mummy. Dua malam sudah bibik telefon,  dia kata rindu sangat kat Dania hari2 tengok gambar Dania. Agaknya Dania demam sebab ridnu kat dia juga kut... hihihi

My 2 maids Dila & Elol yang cuma sanggup kerja selama seminggu je, alasan berhenti ... nak balik kampung rindu kat emak... Lupa Mummy nak buat n3 pasal bibik segera Mummy ni, dapat cepat berhenti pun cepat....

No comments:

Post a Comment