Tuesday, September 13, 2011

Mama Miraki Life on MHI TV3

Pagi tadi b4 gi opis sempat tengok MHI TV3 suku  (bertahun ni nak tengok TV pagi2...) Mama Miraki dan hubby on air life... pasal UPSR la apa lagi, hari ni kan anak2 sart exam. Ada gak rakaman tentang si Ika anak Mama Miraki. Mummy ada rakam video tapi saiz besar le malas nak upload, nantilah kalau rajin2 Mummy kasi reduce dulu saiz video tu...
















Untuk anak2 yang ambil exam UPSR terutamanya untuk anak2 saudara Mummy, Ika (anak Mama Miraki), Lisa(anak YB Bkt Mutiara) dan Ika (anak saudara belah daddy), Mummy doakan semoga semuanya dapat menjawab soalan dengan mudah dan mendapat kejayaan yang cemerlang. Kalau dah usaha bersungguh hanya perlu tawakkal sahaja. Ini hanya permulaan atau tangga pertama sahaja, banyak lagi peperiksaan besar yang akan dihadapi dimasa akan datang.


Ok la kan bulan ni jadi cover majalah Mine4Ever terus je TV3 kejar buat scope...hahahah




3 comments:

  1. hehhehe..itulah tak sampai 1 week majalah tu diapasaran...dah ada permintaan kan..hahahah....anyway Good Luck untuk Ika & Lisa...

    ReplyDelete
  2. Hebat sungguh ....semoga menempa kejayaan gemilang. Sayang, saya jarang tgok TV pagi begitu. Kena ulang tayang ni.

    ReplyDelete
  3. Laa ya ke? Ruginya saya tak tengok.. Saya pun sama mcm MS...jarang tengok tv.

    ReplyDelete