Friday, September 30, 2011

Jom baking2

My baking mood naik memuncak bila nampak gambar FB  Kak Kay dan anak daranya minum petang  makak  kek kat Resepi Rahsia, rasa cam sekarang gak nak main uli2 tepong buat cho cake yang dibatut dengan choc ganache yang tebal.... slurpppp... nyum nyum.... sedapnya....




Nyum nyum nyum ... tq pakcik google...

2 comments:

  1. salam mummy - jom kita baking...lina dh ...jom kita tengok hasil nya :)

    ReplyDelete
  2. aku baking2 kat secret resepi je la..hahaha...
    kalau buat kek bodoh2 je tau le jugak, kalau yang pelik2 tu tau makan je..

    ReplyDelete