Friday, September 9, 2011

Corat-coret Raya 2011 : Episod 'Terhangat di pasaran'

Dapatkan majalah2 terhangat dipasaran sekarang. Cetakan adalah terhad dan tiada ulang cetak. Dapatkan di kedai2 emas buku ternama. Untuk tempahan online sila email ke gee7001@gmail.com dan jangan lupa transfer RM... heheh. Cepat order sekarang, limited edition ni... rugi kalau tak beli













5 comments:

  1. majalah gambar family aku dah sold out ye, tak sempat ko nak pamer kat blog, kesian kan dia orang tak dapat tengok....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Kalau ada majalah yg uols nak beli x de kat sini tu maknanya KDN tak luluskan atau mungkin akan keluar utk edisi bulan depan...hihi.. tapi klu kena dengan wang pelincirnya bisa saja diatur...

    ReplyDelete
  3. tadi singgah kedai nak beli majalah "Mine $ Ever" dia kata dah sold outlah...baru letak 1 jam dah habi semua cetakan pertama....laris betullah...mamak kedai tu kata...semuaorang nak baca cerita yang jadi cover tu..ish..ish...ish.....

    ReplyDelete
  4. Gee...mana nak upload title majalah tu... aku nnakm letak gambar aku gak.

    ReplyDelete
  5. Wong Khoo Lai ... cakap kosong x dilayan.. maybank2u dulu... haahahaha

    ReplyDelete