Wednesday, September 7, 2011

Corat-coret Raya 2011 : Episod 'Raya @ Kampung Daddy'

Mummy balik ke kampung Daddy petang raya kedua. Sampai ke Trolak pun dah malam dan cuma ada 4 orang je kat rumah. Abang sulong Daddy & family masih lagi di Penang. Abang Edi ada di rumah mertua. Adik ipar Mummy si Kamalia masih di rumah mertua di Melaka. Budak2 pun bosan gak le sebab kawan2 tak de lagi.

Sesi fotografi family pun cuma diadakan pada hari raya kelima time semua orang dah balik berkumpul, tak pe la biar lambat dari tak de langsung, betul tak cik inah???

Ahli keluarga daddy tak seramai family Mummy so senang le sikit nak arrange untuk gambar ramai2 ni

Daddy dan adik-beradiknya

Anak2 Mummy dan sepupu2 dia orang... cucu FIL baru ada 12 orang je... si Dafiy tak de  mood bergambar dan si baby bambam Amir Mirza tengah zzzz la pulak

 Abang Lee & family

Kak Nah & Hubby


Abg Edi & family


Family mummy la...hehe


Kamalia & family


Si Dafiy tak boleh lepas dari HP or iPad... sabar je la..


Silau sungguh .. dua2 oren ma... Mummy with SIL, Kamalia


Dgn Kamalia & Kamaliza


Yang tudung purple tu beras biras Mummy 


Ni sepupu Daddy yang datang beraya


Dania dengan Faris & Nisa


Tok Wan dikelilingi 11 dari  12 orang cucu


Trima kasih Pakcik...






My bigggggggggg baby... pantang nampak botol susu Dafiy terletak mesti dingapnye... 

1 comment:

  1. hishhh.. along ni wat malu je hisap botol lagi, kan dah nak sunat...

    ReplyDelete