Tuesday, September 6, 2011

Corat-coret Raya 2011 : Episod 'My Family'

Sorry la ye N3 kali ni tak de gambar orang lain selain dari gambar2 Mummy sekeluarga yer... hehehe... ulasan gambar uols buat sendiri la Mummy letih la...

Raya tahun ni Mummy pilih tema warna oren... actually asalnya Mummy cam nak pilih warna warna maroon atau merah  cerah tapi disebabkan beli baju untuk Daddy dan anak2 lelaki tu dah saat akhir so pilihan warna dan saiz tak banyak dah... lastnye yang ada saiz untuk 4 beranak tu warna oren, bei gak la. Nasib baik Mummy dan Dania baju kurung yang ada warna oren so kira sedondon la...



Muka anakdara tu sememeh je sebab dia lepat jatuh...calar gak le kat bawah dagu dia tu


Kita sibuk2 posing si Danish bagus je layan playstation dgn si Hafiz








Kalau gambar lebih kurang sama tapi angle berlainan ni, mesti hubby Mama Mirakiyang ambik ni




Ni gambar masa 4th raya kat kampung daddy...








Free styles lagi... I believe I can fly... i believe I can touch the sky...



Jangan marah sebab tak de gambar korang ye.... episod lepas ni mesti ada punye.. so tungguuuuuuuuu

1 comment:

  1. berpino mata aku kejap tengok gambo2 family ko, satu blog gambo kale oren, tapi tetap nampak meriah.....

    ReplyDelete