Thursday, September 8, 2011

Corat-coret Raya 2011 : Episod 'Candid camera'

Episod candid camera... malas nak buat unlasa, kepala sakit mendenyut2, bila sakit gigi ni semua anggota badan terasa ikut sakit..huhuhu... gusi semakin membengkak



FIL & Amir Mirza


Anak2 zaman IT ... kecik2 dah layan iPAD dan blackberry


Camera yang canggih ke cameraman yang kreatif...heheh.Credit tu Xyphan Rashid


Apalah sememeh betul anak dara Mummy ni! Gara2 berebut iPad ngan Dafiy la ni



Kuch kuch hota heiiiii

Maksu ambik duit raya Echa ye...huhuh

Khas untuk Mama Janet ... dia kata boring sbb gambar dia tak banyak

Mama Janet lagiiii

Lagiiiiiiiiiiiiii

Mertua dan menantu sama2 jadi camerawomen...

Apa la yang digelakkan famili Kak Kay ni...

Masing2 sibuk ngan camera

Suka gak gambar ni, background pun cantik dan nampak ceria je... gambar cilok kat FB Kak Kay

Echa ni kena paksa kiss mama ye....

Kut ye pun kekenyangan patut2 la Wan, cover sikit.. nicamdah nak landing bagus je atas sofa rumah orang

Kana2 ribena yang keriangan... sib baik tak tercampak si Eyna

Apa2 pun Mummy suka gambar niiiiiiiiii.... parit dan bunga siantan menjadi saksi... hahahha

7 comments:

  1. Gambar aku kok x de...huk-huk-huk

    ReplyDelete
  2. gambar2 kuch..kuch...hota hei tu sweet kan...hehehehhe

    ReplyDelete
  3. Paling suka gambar yg last skali........ehem....ehem.....ana bujang Kak Kay n anak dara Datin S.....Apa pun mreka ni sepupu!

    ReplyDelete
  4. Anoymous, tak elok le kawin sepupu, nanti generasinya otak tak berkembang, yang kembang badannya aja , hahaha.....

    ReplyDelete
  5. kalau nak gambar uols banyak dlm blog Mummy ni kan, kena ligat dan buat muka tak malu cam Kak Kay dan Mama Miraki tu nampak je org nak begambar lari dan join, pas tu kompom banyak muka korang kat sini

    ReplyDelete
  6. yelah....kena aktif menyelit bila ada kamera klik..klik tu...ini nak ajak ambik gambar pun kena terkeluar anak tekak baru cukup..hhehehehehe

    ReplyDelete