Wednesday, September 7, 2011

Corat-coret Raya 2011 : Episod '2G & 3G'

Episod kali ni Mummy fokus pada gambar Mummy, kakak abang dan anak2 saudara dan cucu2 saudara, kita 2 dan 3 generasi la.... ada gambar outdoor ada gambar2 indoor, kita layan gambar outdoor dulu yer...


Gaya macho hancur anak2 saudara Mummy dan my 'big brotherrrr'.  Mummy suka tengok lelaki yang pakai baju Melayu, yg tak hensem pun boleh jadi hensem, apatah lagi kalau memang dahhensem... ha korang jangan perasan la pulak ye


Dengarlah irama lagu larut malammmmmmmmmmm.....

Aksi2 gedik mak2 dara ngan anak sedara... Dah penat punye pasal tak sempat Mummy nak bergambar 9 beradik ala2 pancarasitara ni... tak pe la pancasitara campuran ngan anak2 buah je..


Kita orang pun ada cincin 24 juta gak.. tak kecoh pun...


Semua orang suka lepak kat pondok kecil ni

Apalah yang korang sembangkan


Sekarang ni layan gambar indoor pulak yer...


Sengetkan badan tarik nafas, tahan nafas ... 1 2 3 ... click... ok ...huhh letih nak control perut ni...hahaha

Bukan senang nak tengok wanita2 melayu terakhir ni bersimpuh tau... nasib baik takde yang tumbang....hehehe

Okkkkkk

Mama Janet, Kak Tanty, Myza & Mummy

Ini 3 generasi...





Port bergambar pilihan ramai... sikit hari lagi roboh rasanya penjuru  ni... manalah arkitek yg nak design rumah kita ni nak bagi design ni

Nasib baik le arwah abah buat tangga batu ni lebar, kalau tak mau roboh tangga ni...

Jangan lupa nantikan episod seterusnya... dijamin lebih bestttttt.... tak tau la drama ni berapa eposid, ikut suka penulis skrip dan director la yer...







1 comment:

  1. Mummy Gee, buat aja la tak kira berapa episod pun,mesti ditunggu2, rasa cam ulang tayang sambutan raya lak...

    ReplyDelete