Friday, September 30, 2011

Berlalu sudah....



Berlalulah sudah Ramadhan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira...


hihihi... sekarang ni bukan Ramadhan yang dah berlalu tapi Syawal pun dah berlalu kan... semoga dipanjangkan umur dan berpeluang untuk menyambut Ramadhan dan Syawal ditahun akan datang.


Walaupun Syawal dah habis hari ni kat kelas agama si Danish baru nak buat jamuan raya. So pagi tadi Mummy buatkan spagetti untuk dia bawak ke sekolah, so anak2 hari ni breakfast dan lunch dengan spagetti je la, malas la pulak Mummy nak masak nasi lagi.


Best esok dan Ahad cuti.... xtvt cam biasa la cuma tambah satu lagi je, nak tambah pelaburan kat Tesco or K4.... Petang Ahad Daddy off to Singapore sampai hari Rabu... huhuhu... so tingaal Mummy nak handle budak2 ni bukan bersilat je kut tapi taici, tae-kwan-do semua masuk....hihi

1 comment:

  1. samala arini breakfast spaghetti.. teringin nak makan so masak pagi-pagi bwk bekal ke opis dan skit bg umah mak.. huhu

    ReplyDelete